Posted by admin on

det Deportivo savnede fodboldtrojer

det Deportivo savnede fodboldtrøjer bundenDeportivo havde god chance
Deportivo La Coruna hentede deres anden sejrvinde lørdag eftermiddag, da de kom bagfra for at slå Getafe 2-1 på Riazor. Amath Ndiaye havde sat Getafe op tidligt i anden halvleg, men Lucas Perez udlignet før Florin Andone scorede vinderen til værterne i det 87. minut.
Begge sider kæmpede for at skabe gode muligheder i de tidlige stadier, før værterne skabte en god chance i det 12. minut. Emre Colak spillede en dejlig bold over toppen af ​​Getafe forsvaret, der fandt Perez i rummet, men han indså ikke, hvor meget tid han havde og forsøgte en baglæns hoved, der gik tamely bred af posten.
I 19 minutter havde Getafe en fantastisk mulighed for sig selv. Et frispark blev sat i boksen, og Juan Cala fik fri seks meter ude, men han fik ikke nok på hovedet og det gik bredt.
Et minut senere var det Deportivo, Fodboldtrøjer der savnede en forgyldt mulighed, da Perez kom mellem Djene Dakonam og Vicente Guaita, men hans skud var af mål og chancen var spildt.
Deportivo havde uden tvivl haft det bedste af leget, men det var de besøgende, der gik foran i det 54. minut. Damian Suarez fandt Ndiaye i venstre side, som gjorde sig rigtigt at skære forbi Fabian Schar, før han smuttede forbi Costel Pantilimon.
Elleve minutter senere kunne Getafe have fordoblet deres føring, da Ndiaye kom bag hjemmeforsvaret igen, men Pantilimon kom godt ned for at redde og nægte ham sit andet mål for spillet.
Det viste sig at være en dyr miss, da Deportivo flyttede op på banen kort efter at score udlignings målet. Fede Cartabia släppte Juanfran ned til højre og hans kors fandt Perez, der tog to hånd for at sætte sig før han scorede ind i bunden.
Deportivo havde Fodboldtrøjer en god chance for at gå foran i 72 minutter, da et Perez-pass udgav Cartabia, men han kunne ikke slå Guaita i hans nærmeste post. Fra det resulterende hjørne steg Schar over Getafe-forsvaret, men hans nedadgående hoved var lige ved målmanden.
Tre minutter fra tiden fik Depor endelig deres mål. Cartabia tog bolden i feltet, men hans skud blev afbøjet ind i stien til Andone, der kontrollerede den på brystet, og sendte bolden forbi Guaita for at sende hjemmeholdets fans til raptures.
Getafe havde intet tilbage af dette stadium og kunne ikke tvinge en equalizer, da Deportivo tog en vital gevinst for at lette presset på sig selv efter, hvad der har været en vanskelig start for kampagnen. Efter den internationale pause vil de rejse for at tage på Eibar, mens Getafe vil tage tilbage til Madrid for at tage Real i et lokalt derby.